Ingen sommar utan dig

ingen_sommar_utan_dig-han_jenny-17786181-frntl_52504d84ddf2b3562670749d”Jag hade älskat honom längre och trognare än jag hade älskat någon annan i hela mitt liv och jag skulle aldrig komma att älska någon annan på det sättet. Vilket, om jag ska vara ärlig, nästan kändes som en lättnad”

I ingen sommar utan dig får du träffa Belly och de två bröderna Conrad och Jeremiah. Sedan de var små har de alltid tillbringat somrarna tillsammans i huset vid havet i Cousins. Men det här året blir annorlunda, något hände mellan Belly och Conrad som förstörde allt. Hon hör inte hemma hos sin bästis Taylor och skolkompisarna på sommaren. Hon hör hemma i sommarhuset i Cousins. En dag ringer Jeremiah och säger att Conrad är försvunnen och att Belly är den ända som kan hjälpa honom att hitta honom. Men hur ska det gå efter deras senaste möte? Är det här hennes chans att ställa allt till rätta?

Jag har läst ingen sommar utan dig. Det är den andra boken ur trilogin som är skriven av Jenny Han. Till en början var jag skeptisk till den. Framsidan såg inte bra ut och när jag läste på baksidan av den blev jag inte intresserad.  Men den överraskade mig. Jag måste säga att det är en av de bästa böckerna jag läst. Författaren beskriver och berättar så man känner känslan av vad som händer, den berör en. Boken är ganska lättläst, det är ingen bok du behöver kämpa dig igenom. Jag började läsa boken en dag och det slutade med att läste ut den samma dag. Boken passar dig perfekt om du gillar böcker som handlar om kärlek och drama. Jag hoppas att den tredje boken är lika bra som den här.

Ett tips till dig som har tänkt läsa någon av Jenny Hans böcker är att börja med den första boken. Jag började med att läsa den här vilket var ett misstag eftersom jag har hört att den första boken är minst lika bra som den här.

5/5

Elin Jonsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *