Glöm mig inte. Av Anne Cassidy

Glöm mig inte. Av Anne Cassidy

glömmiginte-203x300

Det här är en lättläst bok på endast 256 sidor som berättar väldigt mycket på dom sidorna. I början så kan det vara lite svårt att hänga med i berättelsen eftersom att den utspelar sig i olika tider, ena sekunden så är man 20 år bak i tiden och sen tillbaka i nutiden. Men desto mer man läser desto mer förstår man.

Huvudpersonen är 17 åriga Stella som bor i en liten förstad i London. Hela Stellas värld börjar att falla samman när en liten flicka på deras gata försvinner spårlöst. En hemsk upplevelse som inträffade för 20 år sedan sätter Stellas mamma Terri mitt i smeten.

Om man gillar en bok som det händer saker i hela tiden så rekommenderar jag den här.

0 svar på ”Glöm mig inte. Av Anne Cassidy”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *