Maj-nytt på bibblo!

det handlar om digdeliriumimorgon är allt som vanligtsvensk syndortorexi

 

 

 

 

 

 

 
Ett gäng nya böcker för unga vuxna, eller för vuxna som varit unga, vilket som. Bra böcker kan man läsa oavsett hur de kategoriseras! Bloggerskan Sandra Beijer, har skrivit en bok som de flesta kan känna igen sig i, Det handlar om dig, om förälskelsens upptagenhet. Lauren Oliver skriver om ett samhälles rädsla för känslor. Lena väntar på att behandlas mot amor deliria nervosa för att gå säker mot kärlek. Boken heter Delirium och är första delen av tre. Imorgon är allt som vanligt, en bok av Lina Stoltz från Överkalix berättar om elvaåriga Lilian som tidigt får ta vuxenansvar eftersom hennes mamma super. Mycket elände rymmer Svensk synd av Martin Jern; mor och barn på rymmen från misshandlande far och mobbning, och varför är människorna i samhället de bosätter sig i så rädda? Slutligen en viktig bok inom facklitteraturen av Yvonne Lin och Anatoli Grigorenko om ortorexi, d v s fixering vid nyttig mat och extremt mycket träning i jakten på perfekta kroppar och evig ungdom.

Här är hela listan med alla nya böcker. Denna gång ett större inköp av böcker på franska som vi var i behov av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *