Jag är ju så jävla easy going

 

easygoingOch även om jag fullkomligt hatade devisen ”Det är inte hur man har det, utan hur man tar det!” eftersom jag tyckte att det var en rich mans point of wiev, så kunde jag inte låta bli att tycka att det var lite patetiskt med folk som liksom skyllde allt på sina livsomständigheter. Som förklarade allt utifrån det och därför duckade för ansvaret och därmed skulden.

Joanna skulle ha all anledning i världen att skylla på olyckliga omständigheter om hon varit lagd åt det hållet -född med ADHD och föräldrar som har nog med sig själva, är det hon som ser till att det finns mat på bordet och pengar till den medicin hon så väl behöver för att kunna fungera. Med svart humor söker hon sin identitet i skuggriket mellan lagligt/olagligt, vuxen/barn och mitt i allt det här möter hon kärleken i Audrey!

Jenny Jägerfeld har i sina romaner (läs även Här ligger jag och blöder) ofta en smart, verbal och inte helt socialt anpassad ung kvinna i centrum, de plötsliga vändningarna i berättelsen och hennes fantastiska språk gör böckerna lättlästa och underhållande, samtidigt fastnar skrattet i halsen av den verklighet hon skildrar, som, tyvärr, nog inte är helt ovanlig.  Jag är ju så jävla easy going är en fantastisk bok som jag varmt kan rekommendera till ALLA.

Trevlig läsning
Carin Blom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *