Hemmabio med Cineasterna

Cineasterna kan ni låna e-film hemifrån. Detta innebär att man lånar en film digitalt precis som en e-bok och tittar på den på datorn eller surfplattan. Man får max låna 4 e-filmer per månad. Efter lånet är filmen tillgänglig i 48 timmar.

På Cineasterna finns 3 000 digitala filmer från 82 länder på 52 olika språk. Vissa filmer har svenska undertexter men inte alla. Det finns många olika genrer till exempel drama, komedi, dokumentär, bokklassiker, skräck, anime, barnfilmer m.m.

För att låna e-filmer kan ni antingen skapa ett konto på Cineasterna eller logga in med lånekortsnummer och fyrsiffrig PIN-kod. Välj Bodens stadsbibliotek i rullistan.

Observera att kommunen har en maxgräns för hur många filmer alla låntagare i Norrbotten får låna per månad. När denna gräns nåtts, kan man alltså inte låna e-filmer förrän nästa månad även om man har kvar sina e-lån för den månaden. Så det gäller att vara ute i god tid om det finns en e-film som man absolut vill se!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *